Naši treneri

Marko Nakić

Osnovnu i srednju školu završava u Novoj Biloj. Nakon završene srednje medicinske škole smjer Fizioterapeutski tehničar svoj put nastavlja na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, gdje je stekao zvanje prvostupnika kineziologije. Završni rad preddiplomskog studija obranio je na temu „Futsal kao profesionalni sport i sredstvo rekreacije“ Trenutno pohađa petu godinu diplomskog studija gdje je odabrao usmjerenje Nogomet iz kojeg piše i diplomski rad na temu „Razlike između obrambenih igrača i igrača napada u specifičnoj kondicijskoj pripremljenosti“. Specijaliziran je za kondicijsku pripremu početnika, rekreativaca te profesionalnih sportaša. Od svoje desete godine bavio se nogometom. Omladinsku školu je prošao u prvoligaškom klubu NK Travnik gdje bilježi nekoliko nastupa za seniorsku momčad. U Arena Sport-Fitness centru ima ulogu trenera grupnih programa točnije funkcionalnog treninga, TRX i girje te kružnog treninga, također ga možete odabrati i kao osobnog trenera za privatne treninge.

Adnan Smailhodžić

Diplomirani profesor Sporta i zdravlja. Usmjerenje kondicijska priprema sportaša. Adnan je završio srednju medicinsku školu u Mostaru te posjeduje državni ispit za medicinskog tehničara. Zavrsivsi srednju školu upisuje fakultet za Sport i zdravlje te ga uspješno završava 2015 godine. Duži period se uspješno bavi fitnessom i privatnim treninzima ( transformacije njegovih klijenata ćete moći vidjeti u nastavku ) te je bitno naglasiti da je takodjer takmičar u “Man physique” kategoriji. Trenutno je odgovoran za funkcijonalne treninge te pripremu kako mladjih sportasa tako i profesionalaca.

Gloria Pogarčić

Diplomirani kineziolog, usmjerenje kondicijska priprema sportaša. Osnovnu i srednju školu završava u Zagrebu. Nakon završene gimnazije upisuje Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Na posljednjoj godini studija prebacuje se na Kineziološki fakultet u Mostaru gdje stječe zvanje kineziologa obranom diplomskog rada pod nazivom „Efektivno vrijeme vježbanja u glavnom A dijelu sata“. Nakon završenog fakulteta radi kao trener u Sportskoj udruzi za predškolce „Sportska piramida“ te u Univerzalnoj sportskoj školi Olimpići gdje je uz program u dvorani, vodila i obuku neplivaća i treninge plivača početnika. Trenutno u Arena sport centru ima ulogu trenerice grupnih programa i osobnog trenera.

Fitness po svjetskim standardima


Svaki vaš trening će proći uz savjetovanje i monitoring grupe školovanih trenera. Uz to ćete dobiti i savjete za prehranu, a ukoliko želite privatan trening, u Arena Centru možete dobiti i tu uslugu.

Biraj što voliš!


Ako ste ljubitelj grupnih treninga u Arena Centru ćete moći birati između programa kao što su: Crossfit, Body pump, pilates, hardcore, boot camp, girje, trx, zumba i mnogih drugih.

Kompletan sportski doživljaj


Sigurni smo da ćete već nakon prvih par treninga otvoriti svoju člansku karticu i time učiniti prvi sjajan korak za sebe i svoje zdravlje.