Zumba

Zumba

Danas vam predstavljano novi program koje će pripadnice ljepšeg spola imati priliku izabrati u našem centru. Ukoliko se ne želite više znojiti u teretani ZUMBA je idealno rješenje koje će vam pomoći da se riješite viška kalorija. Da bi našim korisnicima ponudili najbolje imati će priliku vježbati sa jednom od najboljih licenciranih ZUMBA instruktorica u Hrvatskoj Marina Kuzmanić. Kroz 9 mjesec Marina i naša trenerica Ana uvesti će vas u ovaj zanimljiv grupni program. Prijave u tijeku...

fb
Pošalji

Fitness po svjetskim standardima


Svaki vaš trening će proći uz savjetovanje i monitoring grupe školovanih trenera. Uz to ćete dobiti i savjete za prehranu, a ukoliko želite privatan trening, u Arena Centru možete dobiti i tu uslugu.

Biraj što voliš!


Ako ste ljubitelj grupnih treninga u Arena Centru ćete moći birati između programa kao što su: Crossfit, Body pump, pilates, hardcore, boot camp, girje, trx, zumba i mnogih drugih.

Kompletan sportski doživljaj


Sigurni smo da ćete već nakon prvih par treninga otvoriti svoju člansku karticu i time učiniti prvi sjajan korak za sebe i svoje zdravlje.